Onder onze categorie ‘Transitie’ vind je veel onderwerpen die op de een of andere wijze met de transitie maken hebben. We onderscheiden drie subcategorieën: ‘volwassenen’, ‘algemeen’ en ‘kinderen en jongeren’. Als je met je muis op ‘Transitie’ gaat staan klapt het uitrolmenu open.

Onder subcategorie ‘volwassenen’ vind je informatie die betrekking heeft op waar hebben we het over, coming out, transitie, behandelaars en hulpverleners, kinderwens, hormoon gebruik, operaties, informatie over de fase na de transitie, seksualiteit, oudere transgenders en ervaringsverhalen.

Onder onze subcategorie ‘Algemeen’ vind je informatie die van belang kan zijn voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren en betrekking heeft op vergoedingen van zorgverzekeraars, werk, sport, discriminatie, juridische aspecten als verandering van het BRP en diploma’s, wetenschap en een uitgebreide begrippenlijst

Onder subcategorie ‘kinderen en jongeren’ vind je informatie die betrekking heeft op weer hebben we het over, coming out, transitie, behandelaars en hulpverleners, kinderwens, seksualiteit en ervaringsverhalen.