In Oproepen

ZorgkaartNederland benieuwd naar ervaringen met de zorg

 

ZorgkaartNederland is een keuzewebsite van Patiëntenfederatie Nederland, met informatie over zorgverleners en zorginstellingen. Wat er nog mist, is jouw verhaal.

De keuze-informatie op ZorgkaartNederland komt vooral van mensen die ooit zorg nodig hebben gehad. Van patiënten, cliënten of gewoon van mensen die wel eens naar de dokter of tandarts moeten.

In de bijna 1 miljoen waarderingen kan je lezen hoe de behandeling bij de dokter, ziekenhuis of andere zorgverlener is bevallen. Op de 
blogpagina staan daarnaast verhalen van mensen over hun zoektocht naar de juiste behandeling en zorgverlener. En daar kom jij in beeld.

Voor een zo divers mogelijk beeld, zoeken we mensen met allerlei zorgervaringen, die over die ervaringen willen vertellen. Wat er nu nog mist, zijn ervaringen met de zorg rondom genderdysforie. Misschien schrijf je zelf van alles op? Misschien praat je liever met een schrijver? Hoe dan ook, horen we graag jouw verhaal. Een online zoektocht? Een prettig intakegesprek bij een kliniek? Iedere ervaring is waardevol.

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar 
a.vanrooijen@patiëntenfederatie.nl.
Tot gauw?

Vriendelijke groeten,
Arjan van Rooijen | Redacteur

Patientenfederatie-Nederland-logo-RGB-72dpi

M 06 21 990 471 | T 030 297 03 03

 

Recent Posts