In Transvisie

In het verleden heeft de mannengroep Utrecht ook een homogroep gehad voor transgender mannen. Op zaterdag 6 juni wordt digitaal gebrainstormd over de herstart van deze groep.

Het is al enige tijd geleden dat er bijeenkomst is geweest van de homogroep van Transvisie. De groep voor  homo- en biseksuele mannen met een transgender achtergrond. Omdat er nog steeds belangstelling is voor deze groep, willen we weer starten met deze groep. We beginnen op zaterdag 6 juni 2020 van 15:00 – 17:00 uur met een brainstormsessie via Zoom. Omdat de maximale groepsgrootte voor een overzichtelijk Zoom groepsgesprek ongeveer tien personen is, willen we deze eerste bijeenkomst openstellen voor maximaal 10 deelnemers.

We brainstormen over vragen als: Hoe vaak willen we deze bijeenkomsten houden?  En: welke thema’s willen jullie graag bespreken. Op 6 juni is er natuurlijk ook gelegenheid om te delen hoe het nu met je gaat, nu door de coronamaatregelen veel activiteiten stilliggen of op een andere manier plaatsvinden.

Om deel te nemen, kun je je aanmelden met een mailtje aan mannengroep@transvisie.nl

Vermeld daarin alsjeblieft:

  • of je al eens eerder bij de mannengroep of de mannen homogroep geweest bent of niet;
  • of je ervaring hebt met Zoom;
  • en als je de mannengroep al eens bezocht hebt, wat de naam is waaronder wij je kennen.

Wie zich aanmeldt, krijgt enige dagen tevoren een e-mail met een link die toegang geeft tot onze bijeenkomst; mensen die niet uitgenodigd zijn, kunnen dus ook niet in het gesprek binnenkomen.
Heb je wel belangstelling maar kun je 6 juni niet, dan kun je je ideeën voor de homogroep natuurlijk ook naar ons mailen. We nemen die dan mee voor de bijeenkomsten die nog gaan komen.

Heb je nog vragen voor je beslist of je je aanmeldt, dan kun je natuurlijk ook mailen naar het bovenstaande adres.