4_5843834508410882310-3

Onderstaande uitgaven zijn tegen de vermelde prijs, plus verzendkosten te bestellen. Wijze van bestellen zie het bestelformulier onderaan de pagina.

Beide folders zijn gratis te downloaden. De Nederlandstalige folder is ook gratis te bestellen. Je betaalt wel de verzendkosten. 

Folder: Algemene informatie Nederlands | A4: 3 Luiks | 2019

In deze folder staan in vogelvlucht de activiteiten van Transvisie genoemd. Folder weegt ca. 11 gram.

€ 0,00

Folder: General information English | A4: 3 fold | 2017

Information in English about the activities from Transvisie. You can only download this leaflet.

€ 0,00

Als weer enige jaren geleden is een glossy uitgebracht over de ervaringen van kinderen, jongeren en hun directe naasten. Deze is momenteel voordelig te bestellen. Je betaalt ook de verzendkosten. Wil je bestellen kijk onderaan deze pagina.

kennethklein

Glossy: KENNETH/VICKY Nederlands | Glossy | 2010

Een glossy met daarin: de ervaringsverhalen van transgender kinderen, jongeren en hun naasten en het werk van Transvisie.

€ 2,00

Onze medewerkster Els Schijf, moeder van een transgender kind (dat inmiddels een mooie volwassen vrouw is) heeft jaren geleden het eerste boek voor ouders (Hoera, het is een mensje) en voor school (Genderdysforie en school) uitgebracht. Deze boekjes waren aan een update toe. Daarom heeft Els de boekjes herschreven en samengebracht in een nieuwe uitgave, getiteld: Hoera, een mensje!. Deze uitgave is te bestellen. Je betaalt de prijs plus verzendkosten. Wil je bestellen kijk dan onderaan de pagina.

voor-de-pr-

Els Schijf – Hoera, een Mensje Nederlands | Paperback | 2020 | 

Leidraad voor ouders en leerkrachten van genderdysfore kinderen. Dit boek is geschreven door de moeder van een transgender meisje. Het is een geheel herziene uitgave waarin de succesvolle boekjes ‘Genderdysforie en school’ (2010) en ‘Hoera, het is een mensje'(2010) zijn samengebracht.

€ 12,50

In aanvulling op het paspoort, rijbewijs, ID-kaart of andere documenten waarmee je je moet identificeren, kun je als toelichting een genderidentiteitskaart gebruiken. Deze kaart is aan te vragen bij TNN. Informeer bij info@transgenderinfo.nl.

Ik wil hierbij graag het volgende bestellen (vul de aantallen in):

Folder: Algemene informatie (€: Verzendkosten)
Genderglossy: Kenneth/Vicky € 2,00 (p.s + verzendkosten)
Boek: Hoera, een mensje! € 12,50 (p.s + verzendkosten)

 

Mijn gegevens

Inschrijven op onze nieuwsbrief
JaNee

De nieuwsbrief bestaat uit een PDF met inhoudelijke informatie en ontvang je ca. 4 maal per jaar.

 

 

Bovenstaande gegevens worden opgevraagd om de bestelling te kunnen afhandelen, de factuur te kunnen versturen en evt. de nieuwsbrief te kunnen toezenden.