In Oproepen

Mijn naam is Liza en ik ben laatstejaars student Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Voor mijn afstudeeronderzoek wil ik graag in kaart brengen welke verwachtingen transgender vrouwen hebben tijdens de ontharingsbehandelingen bij de huidtherapeut. Dit onderzoek doe ik in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Deze wil de informatie gebruiken om de zorg voor trans vrouwen te verbeteren.

Ik wil dit onderzoek graag uitvoeren door middel van een enquête. Ik ben hiervoor (een beetje dringend) op zoek naar een paar trans vrouwen die het leuk vinden met mij mee te denken tijdens het opstellen van de enquête: wat is voor jou belangrijk om mee te nemen in deze enquête over verwachtingen van de ontharingsbehandelingen bij de huidtherapeut? En hoe kan ik dat op de beste manier aanpakken/verwoorden? Welke vragen moet ik wel of juist niet opnemen in de enquête ? Ik vind het belangrijk dat de behoeften van transgender vrouwen centraal staan binnen mijn onderzoek. Ik hoop daarom dat er trans vrouwen zijn die als ervaringsdeskundigen mij op weg willen helpen binnen dit proces!

Ben je geïnteresseerd, wil je meedoen of heb je vragen dan kun je mailen naar: liza.eltejaj@student.hu.nl