In Oproepen

Voor een portretserie in een van de kerstnummers van het weekblad Libelle zoekt Marlies Jansen mooie, bijzondere gezinnen, waaronder een zogeheten ‘regenbooggezin’.
Is één van jullie gezinsleden trans man- of vrouw (of -jongen/meisje) en/of speelt er een andere kwestie met betrekking tot genderidentiteit? En vinden jullie het leuk om samen in de studio op de foto te gaan (met styling en visagie)? Er komt een kort interview bij: wat is jullie verhaal? (Wat hebben jullie meegemaakt? Hoe hebben jullie elkaar kunnen steunen tijdens het proces en/of elkaar weer gevonden? Hoe gaat het nu? Waarom ben je trots op jullie gezin?). De insteek van de productie is ‘zó viert Nederland kerst anno 2020’, dus het zal ook gaan over hoe jullie kerst vieren met elkaar.

Fotografie is zaterdag 3 oktober. Voor het interview zal Marlies één gezinslid (moeder?) spreken. De tekst krijgen jullie te lezen voor publicatie. Mocht er onverhoopt iets in staan wat niet klopt of wat jullie om andere redenen liever anders zien, dan wordt dat aangepast.

Hebben jullie interesse om mee te werken? Dan ontvangt Marlies graag een mail van jullie, die kun je sturen naar mail@marliesjansen.nl. Bellen naar 06-41399111 voor meer informatie mag ook.