paraplus-2

Genderhome Groningen is een open groep voor volwassen transgender mannen en vrouwen en/of zoekenden en naasten, uit de noordelijke provincies.

De doelstelling van Genderhome is om, door het met elkaar delen van onze kennis en ervaring, elkaar te versterken in het proces dat hoort bij het worden van wie je bent: een prachtig mens.

Aanmelden niet verplicht. We stellen het wel op prijs wanneer je tevoren even een mailtje stuurt. We sturen meestal halverwege tussen twee bijeenkomsten in een e-mail naar belangstellenden, waarin even wordt teruggeblikt op de vorige bijeenkomst en waarbij extra informatie wordt gegeven over de komende bijeenkomst. Wil je op de mailinglijst, stuur dan even een e-mailtje (zie onder ‘contact’).

Als gevolg van Corona worden tijdelijk de bijeenkomsten niet of anders georganiseerd. Kijk in de agenda of informeer bij de groep.

Regelmatig hebben we thema gesprekken. Deze gesprekken zijn in wisselende samenstelling, gezamenlijk mannen en vrouwen of in gescheiden gespreksgroepen. Het Genderhome nodigt soma sprekers uit. De in- en uitloop is altijd gezamenlijk met hapjes en drankjes. We vragen een kleine vergoeding voor het gebruik van de drankjes.

Frequentie Maandelijks
Wanneer 2e zondag van de maand
Tijden 14.30 – 17:00 uur, inloop vanaf 14.00, uitloop tot 18.00 uur
Locatie Humanitasgebouw ‘Eeterie de Globe’, Akerkhof 22 (zuidzijde), 9711 JB Groningen

 

De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige, vrijwillige begeleiders, Tess, Jason en wisselende begeleiders.

Als iemand ontdekt transgender te zijn, kan dit bij de partner en andere naasten veel emoties teweegbrengen. Daarom is er speciaal voor partners en naasten de groep (H)Erkenning. We streven ernaar om jaarlijks een speciale bijeenkomst in Groningen voor partners en naasten te organiseren onder leiding van (H)Erkenning.

Achtergrondinformatie onder andere over het transgenderzijn en de transitie is te vinden op de pagina ‘Transitie‘.

E-mail genderhome-groningen@transvisie.nl
Algemeen nummer Transvisie zie contactgegevens
2