alleen-t-vlag

De BrabantseWal groep is een groep voor transgender mannen en vrouwen, non binaire mensen, zij die zoekend zijn en hun naasten in Bergen op Zoom en omgeving.

Heb je het gevoel dat je meer vrouw bent dan man, of meer man dan vrouw, of weet je het niet precies, dan kun je terecht bij onze BrabantseWal groep. Je ontmoet er mensen die hetzelfde ervaren als jij, die dezelfde gevoelens hebben en die vergelijkbare problemen tegenkomen. Je kunt jouw ervaringen delen met anderen en ervan leren, meer zelfbewust worden en steviger in je schoenen komen te staan. Ook kun je informatie krijgen over wat een transitie inhoudt.

Als gevolg van Corona worden tijdelijk de bijeenkomsten niet of anders georganiseerd. Kijk in de agenda of informeer bij de groep.

De bijeenkomsten staan in het teken van elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen en horen wat de wensen van de bezoekers zijn, thema’s en/of gezamenlijke activiteiten.

Een bijeenkomst kan bestaan uit een ontmoetingsmiddag, een groepsgesprek, een gastspreker, of een combinatie hiervan. In de bijeenkomsten komen allerlei onderwerpen aan de orde, die met transgenderzijn te maken hebben. Er is ook altijd ruimte om gezellig met elkaar samen te zijn, met elkaar ervaringen uit te wisselen en iets te eten en te drinken.

Frequentie Maandelijks
Wanneer 2e dinsdag van de maand
Tijden 19.00 – 21.00 uur
Locatie  Groeshof 22, 4623 AR Bergen op Zoom

De groep wordt begeleid door een ervaringsdeskundige, vrijwillige begeleider: Wilma

Achtergrondinformatie over transgenderzijn en transitie is te vinden op onze pagina ‘Transitie‘.

E-mail brabantsewal@transvisie.nl
Algemeen nummer Transvisie zie contactgegevens
7