In Cultuur

Op 11 juni 17:00 uur introduceert TransAmsterdam de TransPride ambassadeurs in de Ooster Bar van de Generator aan het publiek en media. Deze Transpride ambassadeurs zullen die ieder op hun ”eigenwijze”, datgene waar de TransPride voor staat, vertegenwoordigen. Ze zetten zich in voor de trans gemeenschap, promoten de TransPride,  openen de TransPride en zijn aanwezig tijdens de TransPride.

Tijdens de Amsterdam Pride organiseert TransAmsterdam de 4e TransPride met als doel de beeldvorming van transgenders te verbeteren, zichtbaar maken, transgenders en ally een kunst en cultureel podium aan te bieden. Met de TransPride wil de organisatie verhalen vertellen van transgenders en een brug slaan naar de LGBQ gemeenschap en samenleving. Het thema van de TransPride 2017 is ‘This is My TransPride’. Deze wordt van 30 juli t/m 4 augustus 2017 in de Generator Mauritskade 57/Oosterpark Amsterdam georganiseerd.

Lancering TransPride ambassadeurs Zondag 11 juni 17:00 – 03:00  Ooster Bar Generator Mauritskade 57 of Oosterpark Amsterdam. In de Ooster Bar zijn optredens, muziek, acts en dj’s. Tot in de kleine uurtjes kan er gedanst worden. Iedereen is welkom.

Verdere informatie:

transamsterdam@outlook.com

http://transamsterdam.blogspot.nl/