Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannengroep Utrecht

25 november : 14:00 - 19:00

Vandaag geeft Dr. Van Loenen een presentatie over de borstoperatie. Ze geeft uitleg over de mogelijkheden en de technieken die zij gebruikt. Dr. Milosavljevic geeft uitleg over de buikoperatie, de buik- en borstoperatie kan ook gecombineerd worden en dat zal ook besproken worden.

Er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Voor specifieke vragen over jouw situatie zul je uiteraard gewoon een afspraak op de poli moeten maken met een van beide artsen.

LET OP: de ruimte is dit keer beperkt. Toegang alleen als je je hebt opgegeven zoals hieronder vermeld.

Mannengroep Patiëntenorganisatie Transvisie 25 november 2017 – BELANGRIJK

Graag geven we voorrang aan degenen die nog niet eerder bij de presentatie van Dr. Van Loenen en/of Dr. Milosavljevic zijn geweest, dit i.v.m. de capaciteit van de ruimte en omdat een aantal bezoekers reeds bij deze bijeenkomsten aanwezig is geweest. (Voor diegenen die reeds bij de presentaties aanwezig zijn geweest maar wel graag wil komen die dag, lees ook a.j.b. even verder!)  

Dit houdt het volgende in:

  • Deelname vanaf 18 jaar. Je kan maximaal 1 extra persoon opgeven. Mocht het te druk zijn, dan kunnen we ter plekke beslissen, dat alleen degenen die overwegen de operatie(s) ondergaan de presentatie(s) kunnen bijwonen. De 2de persoon die mee is, verzoeken wij dan vriendelijk in de pantry te verblijven waar koffie en thee staat (hier zullen ook andere bezoekers van de Mannengroep zijn die reeds bij de presentaties zijn geweest en er is iemand van de begeleiding aanwezig).
  • Programma tussen 15 -17 uur. Eén arts voor de pauze en de andere arts na de pauze.
  • Er zijn maximaal 37 plaatsen. Vol = vol.
  • Opgave geschiedt op basis van volgorde van inschrijving via dit mailadres: mannengroep@transvisie.nl
  • LET OP: Voor de mensen die echt alleen voor de gezelligheid komen: het is handig als je pas na drieën binnenkomt.

We vragen om jullie begrip voor bovenstaande. Natuurlijk willen we graag iedereen de ruimte bieden om ons te bezoeken en we doen ons uiterste best om er een fijne bijeenkomst van te maken voor iedereen, alleen zijn we genoodzaakt om het bij deze bijeenkomst via aanmelding te doen i.v.m. de drukte.

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
14:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Groepsruimte, kantoor Utrecht
Niasstraat 1
Utrecht, 3531 WR
+ Google Maps