Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mannengroep Utrecht

28 november 2020 : 13:45 - 16:00

Vanwege het coronavirus houdt Transvisie nog geen reguliere, live groepsbijeenkomsten. De Mannengroep weer een bijeenkomst via Zoom. 

De laatste maand van het jaar nadert, we zitten aan het eind van de middag al in het donker en de overheid vraagt ons zoveel mogelijk thuis te blijven. Gelegenheid te over om je met allerlei levensvragen bezig te houden. Met gastspreker Marian Geurtsen willen we het hebben over spiritualiteit: datgene waardoor je je verbonden voelt met je hele hebben en houden. Dat kan sport zijn, familie, of werk. Of iets
met geloof. Wat geeft zin aan jouw leven? Hoe geef je daar vorm aan? En speelt spiritualiteit ook een rol in je transitie? Dient het ergens toe, dat je niet lichamelijk als man geboren bent? En kijk je naar dit soort vragen vanuit een geloof, een levensovertuiging of een spirituele traditie, of juist niet? Heeft wat je op dit gebied van huis uit hebt meegekregen je geholpen of juist tegengewerkt in je transitie?

Marian Geurtsen is theologe, ritueelspecialist en vrijwilliger bij (H)Erkenning, de groep van Transvisie voor familie en partners van transpersonen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan (zie hieronder) en je krijgt enige dagen tevoren een e-mail met informatie over hoe Zoom werkt en een link die toegang geeft tot de sessie; mensen die niet uitgenodigd zijn, kunnen dus ook niet binnenkomen. Heb je nog vragen, mail ons dan ook gerust.
Om deel te nemen, kun je je uiterlijk 25 november aanmelden met een mailtje aan
mannengroep@transvisie.nl . Vermeld daarin alsjeblieft:
– of je al eens eerder bij de Mannengroep geweest bent of niet;
– of je ervaring hebt met Zoom;
– wat, als je de groep al eens bezocht hebt, de naam is waaronder wij je kennen.

Gegevens

Datum:
28 november 2020
Tijd:
13:45 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Via Zoom