Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mannengroep

26 september 2020 : 13:45 - 16:00

Thema: Transvisies film- en boekenclub

Vanwege het coronavirus houdt Transvisie nog geen reguliere groepsbijeenkomsten. De Mannengroep organiseert 26 september weer een bijeenkomst via Zoom. 

Deze keer willen we boeken- en filmtips uitwisselen. Vertel ons over je favoriete boek, film, serie of andere media-uiting over of met een trans*-kwestie of -persoon of van een schrijver, filmmaker enzovoort die zelf een trans-achtergrond heeft. Ligt de nieuwe Marieke Lucas Rijneveld momenteel op je nachtkastje? Vind je ‘transparent’ de mooiste documentaire over ouderschap die je ooit gezien hebt? Of ontdekte je hoe het met jou zat toen je een interview in een praatprogramma zag met iemand die over genderdysforie vertelde? Welke invloed heeft ‘jouw’ boek, film, enzovoort gehad op je leven? 

Het leuke van Zoom is dat we elkaar dingen kunnen laten zien via de functie ‘Share screen’. Staat de trailer van de film waar je het over wilt hebben op YouTube? Heeft de uitgever van je favoriete boek een pakkende samenvatting op zijn website? Staat je tijdschrift online? Zet het alvast klaar in een venster zodat je het aan ons kunt laten zien! Natuurlijk kun je ook je boek laten zien voor de camera, of een stukje
voorlezen. Videofragmenten, voorgelezen teksten en dergelijke mogen maximaal een minuut lang zijn.

Wil je meedoen? Meld je dan aan (zie hieronder) en je krijgt enige dagen tevoren een e-mail met informatie over hoe Zoom werkt en een link die toegang geeft tot de sessie; mensen die niet uitgenodigd zijn, kunnen dus ook niet binnenkomen. Heb je nog vragen, mail ons dan ook gerust.

Om deel te nemen, kun je je uiterlijk 23 september aanmelden met een mailtje aan mannengroep@transvisie.nl . Vermeld daarin alsjeblieft:
– of je al eens eerder bij de Mannengroep geweest bent of niet;
– of je ervaring hebt met Zoom;
– wat, als je de groep al eens bezocht hebt, de naam is waaronder wij je kennen.

Gegevens

Datum:
26 september 2020
Tijd:
13:45 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Via Zoom