Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mannengroep Utrecht

23 mei : 15:00 - 19:00

Deze fysieke bijeenkomst is helaas afgelast i.v.m. het Corona virus! Maar let op de Mannengroep gaat digitaal. 

Op 23 mei organiseren we gedurende de middag een of meer online bijeenkomsten via Zoom (een programma om een videogesprek te voeren). Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Je hebt er wel een microfoon en een (web)camera voor nodig (vaak ingebouwd in bijvoorbeeld een laptop, een smartphone gebruiken kan ook).

Omdat de maximale groepsgrootte ongeveer tien personen, per sessie is, willen we op basis van het aantal aanmeldingen kijken of we één of meer sessies plannen. De precieze tijden zullen afhangen van het aantal sessies.

We denken aan sessies van ongeveer vijf kwartier. Er is geen thema, laten we ons eventueel voorstellen aan nieuwe mensen, bijpraten met oude bekenden, en bespreken hoe het met iedereen gaat.

Om deel te nemen moet je je aanmelden bij mannengroep@transvisie.nl . Doe dit zo mogelijk voor 19 mei!! Zet svp de volgende informatie in je e-mail:

– of je al eens eerder bij de Mannengroep geweest bent of niet;
– of je ervaring hebt met Zoom;
– de naam is waaronder wij je kennen (als je al een bij een groepsbijeenkomst bent geweest)

Na aanmelding krijg je enige dagen tevoren een e-mail het tijdstip van jouw sessie, en een link en een wachtwoord die toegang geven tot de sessie op Zoom.
Mensen die niet uitgenodigd zijn, kunnen dus ook niet in het gesprek binnenkomen. Op de in de e-mail aangegeven tijd op zaterdag 23 mei klik je op de link, waardoor Zoom opent en je na het instellen van video en audio aan het gesprek kunt deelnemen. Dit proces duurt slechts enkele minuten.

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
15:00 - 19:00
Evenement Categorie: