Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Go – Oudermiddag

29 november 2020 : 13:00 - 17:00

Waar doe je goed aan? Vragen rondom de opvoeding.

Op zondag 29 november organiseert Go (Genderkind en ouders) weer een Oudermiddag. De laatste tijd krijgen we van veel ouders vragen over kinderen of jongeren die pas kort in het traject zitten. Voor deze ouders is de dag bedoeld. Aan de ene kant wil je je kind graag steunen. Maar aan de andere kant ben je misschien bang om (te) snel stappen te zetten. Wat als je kind spijt krijgt? Kortom, waar doe je goed aan?

Anders dan jullie van ons gewend zijn, zijn deze keer geen sprekers uitgenodigd. De opzet van de middag is dat we samen de vragen verkennen waar ouders in het begin tegenaan lopen en hoe je daar mee om kunt gaan.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we deze dag minder ouders ontvangen dan normaal. Er is ruimte voor maximaal dertig personen. We vragen daarom ouders die al vaker zijn geweest een keer over te slaan. Vanzelfsprekend vragen we je om niet te komen wanneer je klachten hebt, het vermoeden hebt dat je Corona hebt, in contact bent (geweest) met mensen die dat hebben en over het algemeen je te houden aan alle Corona-gedragsregels van de overheid. Gebruik een mondkapje; wanneer je zit, mag dat af. Op deze middag wordt geen eten of drinken door ons verzorgd, wel is twee maal koffie/thee inbegrepen. Neem eventueel zelf wat mee. Je bent welkom vanaf 13.00 uur. We starten om 13.15 uur. De Oudermiddag zal rond 17.00 uur ten einde zijn. Let op: het blijft mogelijk dat we de bijeenkomst bij verscherping van de maatregelen moeten afzeggen.

Aanmelden

Zoals gezegd is er een maximum aantal ouders dat we kunnen ontvangen. Meld je daarom aan via go@transvisie.nl, vermeld daarbij dat het voor de Oudermiddag is en met wie je komt.

Locatie

In het midden van het land. Exacte locatie wordt vermeld in de bevestigingsmail.

Kosten

Voor het bijwonen van deze ouderbijeenkomst vragen we een bijdrage van€ 5,00 per persoon. Deze kun je op de dag zelf contant betalen bij binnenkomst. Graag tot ziens op zondag 29 november!

P.S

  • De Oudermiddagen van Go worden georganiseerd voor alleen ouders/verzorgers, dus niet voor de kinderen.
  • Deze oudermiddag was eerder aangekondigd voor 15 november, maar is vanwege de Coronarichtlijnen van de overheid verplaatst naar 29 november

Gegevens

Datum:
29 november 2020
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie: