Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Genderhome Groningen

9 mei : 15:45 - 18:00

Op zondagmiddag 9 mei is er weer een Zoombijeenkomst van het Genderhome. Het thema van de bijeenkomst is deze keer Transgender zijn op het werk of school.  Het gesprek kan gaan over in hoeverre je genderidentiteit een rol speelt op school of op je werk. Praat je over dit onderwerp met collega’s en medestudenten of juist niet? Op welk moment vertel je dat je transgender bent en hoe doe je dat? Hoe ga je om met school- en werkverzuim tijdens de transitie? Hoe vang je dat op? Welke invloed heeft de problematiek rondom je 
genderidentiteit op je arbeidsvermogen? Lukt het je om te blijven studeren of werken?  Deze, en alle andere vragen over het onderwerp kunnen tijdens de bijeenkomst aan bod komen. Er is bovendien volop ruimte voor eigen inbreng.
 
De Zoombijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Er is inloop vanaf 15.45 uur. Deelnemers die op de mailinglist staan ontvangen een uitnodiging per mail met de inloggegevens voor Zoom. Je kunt je opgegeven voor de mailinglist en/of de bijeenkomst op genderhome-groningen@transvisie.nl. Tot ziens op 9 mei!

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
15:45 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Humanitasgebouw – Groningen
Akerkhof 22
Groningen, 9711 JB Netherlands
+ Google Maps